Információk

Az alábbi oldalon a szolgálatásunkkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze. Ha további kérdésed van, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdeseket, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@publifyme.hu email címen!

Cikk publikálás

A cikk terjedelmét, beágyazott videók számát nem korlátozzuk. Az anyagban maximum 3 link és 3 kép helyezhető el. A cikkek véglegesek, nem töröljük őket, a linkek minden esetben dofollow-k. A tartalom végén „Hirdetés (X)” jelölést használunk, kivételt a Sajtóközlemények képeznek.

Csak olyan anyagokat tudunk fogadni, amelyek stilisztikai és helyesírási szempontból megfelelők, illeszednek a weboldalaink stílusához, valamint tartalmilag is helytállók. Amennyiben megoldható, kérjük, mellőzd a magázást, a közvetlenebb stílust preferáljuk! AI eszközzel, vagy tükörfordítással készült gyenge minőségű cikkeket nem publikálunk!

PR cikként és Sajtóközleményként, csak a szerkesztőségi rovatok valamelyikébe illeszkedő, igényesen megírt, az olvasóink számára is hasznos anyagokat tudunk publikálni. A kevésbé releváns, vagy alacsonyabb színvonalú cikkeket a Támogatott tartalom/PR rovatban helyezzük el.

Link beillesztés

A meglévő szerkesztőségi tartalmakban utólagos link beillesztési lehetőséget biztosítunk. A link dofollow és végleges, nem kerül eltávolításra. A cikk végén Hirdetés (X) jelöléssel ellátott szponzorált tartalmakban, valamint sajtóközleményekben nem helyezünk el linket. A választott cikkbe, csak releváns termékre, szolgáltatásra, vagy cikkre mutató linket illesztünk be.

Tartalmi korlátozások

Az alábbi témakörök esetében cikk publikálásra és link beillesztésre nincs lehetőség: szerencsejáték, személyi kölcsön, egyéb hitel termék, befektetési termék, biztosítás, MLM, alkohol, CBD olaj, dohányzás, plasztikai sebészet, gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, gyógykészítmény, fogyókúra, spiritualitás, vallás, ezotéria, politika, szexuális tartalom, társkeresés, fegyver, álhírportál.

h

Anyagleadás

A szövegeket .docx, a képeket .jpg, .jpeg, esetleg .webp formátumban várjuk, mellékletként csatolva, vagy feltöltve Google Drive-ra, illetve OneDrive-ra. Kérjük, a képeket ne dokumentumba ágyazva mellékeld!

A küldött képek jogtiszta fotók legyenek, vásárolt, vagy ingyenesen használható stock fotók (pixabay.com, pexels.com, unsplash.com stb.).

A kép forrása legyen egyértelmű, mivel ezt minden esetben feltüntetjük a cikk végén. Fekvő helyzetű, legalább 1920px széles képeket várunk. Túlságosan kicsi, valamint négyzet alakú, illetve álló helyzetű képeket nem tudunk használni.

i

Számlázás

A weboldalon megadott árakat ÁFA nem terheli. A megjelenésekről minden esetben AAM számlát állítunk ki 8 napos fizetési határidővel. Rendszeres együttműködés esetén, hónap végén egyben számlázunk, egy-egy cikk rendelésekor a közzétételt követően. Cikk közzétételi csomag, valamint több cikk időzített közzétételének megrendelése esetén előre számlázzuk a teljes összeget.